“Жертовна нація, бл*? Пі*да нам!”: з України для порятунку іспанців вивезли найнеобхідніші засоби (фото)

У мережі – скандал.

Іспанський телекнал RTVE 19 березня показав сюжет про те, що мешканцям Іспанії не слід панікувати через коронавірус, адже до країни постійно підвозять необхідні засоби. У кадрі – коробки захисних масок із підписом “Чисте повітря” українською мовою.

Відповідні кадри вже з’явилися в соцмережах.

Вивезення цих масок з України наразі заборонене.

“Перша маска із тих, які сьогодні розвантажували в Мадриді. Друга — та, яку можна купити на амазоні за 15 фунтів в Ірландії. Обидві українські. Третє фото постив екс-генпрокурор Юрій Луценко — тут детальний список тих, хто все це продавав. Це у той час, коли у нас президент особисто слізно просить олігархів дати грошей, щоб купити якісь маски в Китаї. Тобто захист був — але вирішили стати мультимільярдерами під шумок”, – коментує у мережі журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

“Дуже цікаво дізнатися прізвища тих, хто озолотився на коронавірусі — і сплавив маски та респіратори закордон. Бо то ж хулі громадяни, а наші — то лохи. Вєнєдіктова, давай — попрацюй. Ну і історія, хто кеш вимагав від прем’єра Словаччини за маски, а перемогла Німеччина — усе ще відкрита. Хто ж убив Еріку? І маски вкрав під шумок?” – обурюється журналістка.

Користувачі мережі згадують також про те, як у Радомишлі, де був зафіксований летальний випадок від коронавірусу, звільнили санітарку, що відмовилася мити палату без захисного костюма:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: