У Перемишлянах знайшли ґвалтівника 18-річної сироти з Франківщини

18 березня слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину 27-річному мешканцю Перемишлян, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив дії сексуального характеру щодо 18-річної дівчини з Івано-Франківської області.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, інцидент трапився ще 17 лютого у приміщенні одного з перемишлянських кафе-барів. Нетверезий відвідувач застосував насильство щодо дівчини та без її згоди вчинив дії сексуального характеру. Тепер кривднику загрожує до 5 років ув’язнення за ч.1 ст. 152 ККУ. Невдовзі суд має обрати для нього запобіжний захід, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, йдеться про скандальний випадок у Перемишлянах, коли громадськість дізналася про знущання над сиротою з Рогатинського району. Зі слів місцевих мешканців, дівчина приїхала навчатися у місто, а після випуску продовжила проживати на орендованій квартирі з працівницею перемишлянського бару, де й сталися трагічні події.

Спершу в мережі з’явилося відео, як сусідка по квартирі знущається над дівчиною: виливає на голову майонез і витирає брудною ганчіркою, б’є по руках до серйозних травм. Згодом активісти повідомили, що дівчина зазнала ще й сексуального насильства, а місцеві правоохоронці відмовилися приймати заяву, коли та прийшла до них у відділок в лютому.

Станом на 11 березня керівництво поліції Львівщини заявило про службове розслідування за фактом невиконання правоохоронцями своїх обов’язків. У той же ж день у Перемишлянах нібито зареєстрували заяву потерпілої. Пізніше начальник місцевого відділу поліції повідомив, що дівчина сама відмовилась писати заяву у лютому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: