У терміновому порядку! Кабмін прийняв важливе рішення. Першочергове здійснення контролю

Міністерству інфраструктури спільно з Міністерством охорони здоров’я, МЗС і МВС доручено забезпечити евакуацію українців із зони спалаху коронавірусу в Італії.

Кабінет міністрів України прийняв рішення про невідкладну евакуацію громадян України з Італії. Про це повідомляється на Урядовому порталі.

“Уряд доручив Міністерству інфраструктури спільно з Міністерством охорони здоров’я, МЗС і МВС забезпечити невідкладну евакуацію громадян України із зони спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Італійській Республіці”, – сказано в повідомленні.

Відзначається, що на позачерговому засіданні Кабінет міністрів також обговорили процедуру вивезення українських громадян. Зокрема, Державна митна служба повинна буде оперативно оформити вантаж членів екіпажу і пасажирів літака, який буде здійснювати евакуацію. Державна прикордонна служба повинна забезпечити першочергове здійснення контролю під час перетину державного кордону.

Як повідомлялося раніше, в Італії на сьогодні зареєстровано найбільше серед інших європейських країн випадків захворювання COVID-19 – 17 тис. 660.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.