«Це не грип, це війна». Італійський лікар стривожив світ зверненням. Безперервно і вдень, і вночі

Італійські ЗМІ поширюють розповідь лікаря клініки Humanitas Gavazzeni в Бергамо Даніелла Маккіні, який знаходиться на передньому краї боротьби з епідемією виступив з емоційним зверненням стосовно епідемії коронавірусу в Італії. «Це не грип, це війна», – заявив лікар.

У своїй промові Даніелла Маккіні описує свої будні. Він пише, що тремтить, коли люди скаржаться, що не можуть ходити в спортзал або на футбол:

«Ситуація драматична. Інші слова не приходять на розум. Війна буквально увірвалася, і битви йдуть безперервно вдень і вночі. Один за іншим нещасні приходять у відділення невідкладної допомоги. У них далеко не ускладнення грипу.

Давайте припинимо говорити, що це поганий грип. Люди дотримувалися всіх вказівок: сиділи вдома з лихоманкою, але тепер вони більше не можуть це переносити. У них дихальна недостатність, їм потрібен кисень ».

Він також пише, що настав час подивитися правді в очі – ліки від вірусу не існує!!!

Лікарі намагаються послабити симптоми в надії, що організм сам впорається з хворобою:

«Таблички з іменами хворих, які раніше були різнокольоровими, в залежності від тяжкості стану, тепер все червоні. Діагноз – двостороння пневмонія ».

Доктор також розвінчує міф, що у молодих пацієнтів не може бути важких ускладнень:

«Цей спокій швидко проходить, коли ви бачите молоду людину на апараті для важких випадків, який пропускає кров, насичує її киснем і повертає назад, в надії, що це допоможе організму впоратися ».

«У нас 15-20 госпіталізацій в день по одній і тій же причині. Результати мазків тепер приходять один за іншим: позитивні, позитивні, позитивні. Екран комп’ютера з симптомами завжди один і той же: лихоманка і утруднення дихання, лихоманка і кашель, дихальна недостатність. Протезування завжди з одним діагнозом: двостороння пневмонія. Хтось відправляється в реанімацію. Для інших, однак, вже пізно », – зазначає Маккіні.

Читайте також  “Щоб ви здохли, бандерлоги”: проректор харківського вишу зробив скандальну заяву

Лікарі відділення не ходять додому, щоб не заразити родичів, а всім, хто його читає, доктор Маккіні пропонує одне – як можна менше виходити з дому, забезпечити продуктами літніх родичів, щоб вони взагалі не залишали житло.

Переклад листа опублікувала у себе не сторінці користувач Facebook Людмила Луніна.

Додамо, що в Китаї лікарям було заборонено давати будь-які публічні коментарі, а Італія виявилася другою країною, яка зіткнулася з масовим зараженням.

Нагадаємо, на карантині з сьогоднішнього дня вся країна – 60 мільйонів чоловік. Померло 463 людини, захворіли тисячі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.