В Україні у чоловіка повторно підтвердили коронавірус

У Чернівцях чоловік, якому 3 березня першому в Україні діагностували коронавірусну інфекцію, перебуває на карантині.

Нещодавно 39-річному пацієнтові повторно провели тест на коронавірус, результат виявився позитивним. Про це повідомляє інформагентство “АСС” із посиланням на заступницю голови Чернівецької ОДА Наталію Гусак.

“Відповідно до протоколів, хворому будуть ще кілька разів проводити тести. Лише після того, як два тести поспіль покажуть негативний результат на коронавірус, можна буде говорити, що людина одужує, – зазначила Гусак. – Стан пацієнта стабільний. Температура тіла протягом доби коливається від 37,1 до 37,6 градусів. Отримує адекватне лікування відповідно до всіх протоколів ВООЗ”.

Чиновниця додала, що 11 березня до Чернівців приїде лікар Всесвітньої організації охорони здоров’я, який огляне хворого на коронавірус та визначить, чи правильно його лікують.

“Ми попросили, щоб саме цей спеціаліст приїхав до Чернівців, оглянув хворого та перевірив правильність призначеного лікування”, – додала Гусак.

У такий спосіб медики хочуть “зняти напругу в суспільстві” та “можливу недовіру” близьких хворого до українських лікарів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.