Вирізали з купи металу: молодий хлопець загинув у страшному ДТП. Нічого не вціліло

На трасі під Києвом сталася смертельна ДТП – зіткнулися два автомобілі. В результаті один з водіїв загинув на місці події, його тіло затисло в салоні машини. Про це пише Інформатор.


Як повідомляє очевидець, на трасі біля села Мартусівка Honda почала голосно скрипіти, її знесло на зустрічну смугу, де їхала Toyota. На розділовій смузі Honda боком влетіла в Toyota Prado.

В результаті зіткнення водійську сторону Honda зім’яло, а хлопця 1994 року народження, який був за кермом, затиснуло в салоні, він помер на місці. Тіло загиблого вирізали рятувальники. Пасажира легковика госпіталізували з переломом ноги та іншими травмами різної тяжкості. Водій Toyota не постраждав.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції, один з яких регулював рух на ділянці, де сталася аварія, також рятувальники, медики і слідчі.

Нагадаємо, на Осокорках у Києві водій Lexus вилетів на тротуар і збив двох пішоходів. В результаті аварії дівчина-пішохід загинула на місці інциденту. В результаті аварії машини вилетіли з проїжджої частини і виїхали на територію поруч розташованої заправки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.