Названо п’ять головних помилок у сексі

Звичайно, далеко не кожен може похвалитися своєю майстерністю у сексуальних стосунках. Але є й ті помилки, які занадто явні абсолютно для всіх.

Сьогодні саме час дізнатися, що ви робите не так кожну ніч та як цього уникнути, пише Уніан.

Нуль ініціативи

Чоловіки теж хочуть, щоб їх спокусили, так-так. Не соромтеся проявляти ініціативу. Будьте активною та пам’ятайте, що заняття сексом має приносити задоволення обом, а не комусь одному.

Мовчання

Чоловікові важливо знати, чого ви хочете. Адже у здорових стосунках партнери думають у першу чергу про задоволення своєї половини, а потім – себе. Говоріть йому про ваші бажання і те, що наразі в сексі вас не влаштовує. Головне – акуратно підбирайте слова, щоб не знизити самооцінку чоловіка.

Порівняння з колишнім

Це прям табу всіх табу! Секс – не шаблон, під який всі повинні підходити. Постарайтеся позбутися такої звички, щоб не зіпсувати собі та партнеру інтимне життя. А там не далеко й до розірвання стосунків!

Імітація оргазму

Повірте, чоловіки відчувають, коли ми брешемо. Особливо ви можете видати себе у випадку, коли імітуєте пік задоволення на перших хвилинах статевого акту. Будьте чесні й думайте про своє задоволення. Адже імітувати все життя не вийде, правда?

Невдала поза

Заняття сексом в одній позі можуть швидко набриднути. Експерименти в ліжку – чудовий спосіб урізноманітнити сексуальне життя. А хлопці просто в захваті від них. Підберіть разом оптимальні для вас пози й темп фрикцій. І не забудьте попросити партнера бути більш делікатним.

Раніше вчені з Ратгерського університету з’ясували, що у жінки під час оргазму активізується приблизно 30 областей головного мозку.

Читайте також  Порошенко в березні відпочивав в Іспанії. На своїй віллі?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.