Блогерка Діденко не ховатиме свого чоловіка, який загинув на її дні народження

День народження “аптечного Ревізорро” Катерини Діденко 28 лютого закінчився трьома смертями. Її чоловік Валентин Діденко вирішив влаштувати їй ефектну вечірку та висипав у басейн 25 кілограмів сухого льоду. Від небезпечних виділень вуглекислого газу він та ще двоє друзів блогерки померли.

1 березня після смерті чоловіка блогерка Катерина Діденко повідомила в інстаграмі, що не ховатиме чоловіка.

У сторіз вона сказала, що планує кремувати його, а прах розвіяти над полем.

“Коли будуть похорони… Точніше похорону не буде. Валя хотів, щоб його кремували. Він говорив: “Я не хочу, щоб мене ховали, відспівували. Я хочу щоб мене кремували та розвіяли прах”, – заявила Діденко.

До слова, багатьох здивувала поведінка самої Катерини Діденко після трагедії. Спочатку вона виклала в соцмережі відео з-під дверей реанімації, де на той момент помирав її чоловік. Через кілька годин після його смерті блогерка записала відео з фільтром на обличчі й сказала, що на її святкуванні померли троє людей.

В іншому сторіз вона додала, що їй потрібна допомога психологів і попросила підписників порадити хороших фахівців. На наступний день після смертельної вечірки Діденко зізналася, що спілкувалася вже з трьома психологами і зараз їй “стало значно легше”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.