Любов зла: стало відоме ім’я дівчини, яку застрелив коханець біля ресторану у Пустомитах

Стало відоме ім’я дівчини, яку 1 березня застрелив коханець біля ресторану у Пустомитах.

Як пише Zaxid.net, загиблою виявилася 22-річна Олена Старостенко, яка проживала у місті Яворів. 56-річний убивця Вітор Тур був її коханцем. Час від часу дівчина приїжджала до нього у Малечковичі, де рік тому мешкав Тур.

 

Зараз правоохоронці проводять допити свідків події та родичів учасників події, щоб з’ясувати причину конфлікту між Віктором Туром та Оленою Старостенко.

Нагадаємо, у неділю, 1 березня, близько 21:00 біля ресторану “Едельвейс”, що у Пустомитах на вулиці Садовій, трапився конфлікт між 22-річною дівчиною та 56-річним чоловіком. Під час сварки чоловік дістав пістолет і вистрелив нещасній у голову. На захист дівчини став 41-річний перехожий, вбивця вистрілив йому в груди. Після цього нападник сів в мікроавтобус Volkswagen T5 і поїхав у невідомому напрямку. Згодом автомобіль знайшли покинутим у лісопосадці між селами Наварія та Поршна в Пустомитівському районі. Дівчина померла дорогою до лікарні, її захисник – у реанімації. Поліція встановила особу вбивці, ним виявився 56-річний уродженець Харкова Віктор Тур. Його оголосили у розшук.

Прикмети Віктора Тура: зріст близько 170 сантиметрів, шатен, носить бороду. Був одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.