“Померла на руках, прямо у таксі”: Телеведуча Надія Матвєєва поділилась трагічною новиною

Ведуча програми “Все буде добре” Надія Матвєєва поділилася з шанувальниками новиною. Тепер у неї з’явилася собака. Але перш ніж потрапити до Матвєєвої, щеня пережило чимало труднощів, а його сестра Ожина померла прямо в таксі.

Телеведуча каналу “СТБ” Надія Матвєєва поділилася з підписниками особистою історією. Тепер в її будинку новий член родини – щеня Семі. Але перед тим як потрапити в руки телеведучої, тварині довелося пройти чимало труднощів.

На своїй сторінці в “Інстаграм” Матвєєва написала, що небайдужі люди знайшли в лісі 4 маленьких цуценят, який викинули на мороз колишні господарі. Тварин відвезли на тимчасове тримання в розплідник. Двох цуценят зразу забрали в сім’ю, а інші двоє залишилися в розпліднику і сильно захворіли.

“Двоє дуже захворіли – господарка перетримки виявилась жахливою жінкою і вчасно не повідомила, що цуценятам погано. Ожинка померла на руках в таксі, поки їхали в клініку, а Сестричка просто нічого не їла”, – пише Матвєєва.

https://www.instagram.com/p/B8OsvZDgTlc/?utm_source=ig_web_copy_link

Майбутню собаку Матвеєвій відвезли на лікування до ветеринарної клініки, лікарі давали 40% на виживання, адже собака була в занедбаному стані. На щастя, собаку вдалося вилікувати, вона мужньо перенесла всі випробування долі.

“Я дізналася про цю манюню від Марини та Оксани Артеменко, які знайшли та врятували Сестричку. Так здійснилася моя мрія – в мене тепер є собака. Знайомтеся, це Сем, Семочка, Семі”, – додала Матвєєва в мікроблозі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.