Мати хотіла тільки грошей: на Франківщині старші брати по-черзі гвалтували 6-річну дівчинку

У с. Соколівка Косівського району Івано-Франківської області старші брати, віком 10, 14, 16 та 18 років гвалтували свою 6-річну сестру і через абсолютну байдужість матері вважали це нормою.

 

Про це пише Місто.

Патронатна вихователька Юлія Таринська розповіла журналістам, що про всі жахіття дитина їй сама сказала.

Натомість сама горе-матір вимагає, щоб їй повернули дитину та посадили старшого сина, котрий конфліктує з її співмешканцем. Для цього жінка навіть звернулась до журналістів одного із телеканалів.

Також горе-матір почала бити на сполох через те, що в січні вона не отримала соціальну допомогу ні на одного з дітей.

В студії мати не каялась, вона і досі вважає себе хорошою мамою. Через два дні після зйомки, розповідає патронатна вихователька, відбувся суд, в ході якого горе-матір позбавили материнських прав.

Зараз відомо, що дівчинку передадуть у прийомну сім’ю, де вона буде в безпеці. Доля хлопчиків поки невідома.

“Всі ці діти в першу чергу – жертви. Вони недоглянуті, голі, босі, голодні, холодні, вони навіть не розуміють, що чинили щось погане, для них це норма. Мати цим користувалася, вона їм оформляла групу інвалідності і отримувала більше коштів. Їй було вигідно, щоб вони були недорозвинуті.

Метою звернення цієї матері до телеканалу було посадити старшого сина за ґрати, тому що хлопчик конфліктує з її співмешканцем. До того ж він вже повнолітній і на нього не будуть нараховувати соціальні виплати. А Надійку вона сподівалася повернути до себе”, – розповіла Таринська.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.