“Душа залишилася зі мною”: Відома українська телеведуча повідомила про смерть коханого. “Хвороба не залишила шансів”

Українська телеведуча Даша Ши (Дарина Шилова) втратила коханого. Василь Білоусов помер 15 лютого. Про це Даша написала на своїй сторінці в Facebook.

– Два з половиною роки тому у мене з’явився кращий друг Василь Білоусов, який навчив мене багато чому, поборов мої страхи, відкрив нові класні вміння в мені, в усьому підтримував мене, лаяв, якщо я не дбаю про себе і мало приділяю собі часу, він показав мені, що кордонів немає, або вони відкриваються тоді, коли я цього захочу, він змушував мене все пробувати, бо якщо не спробуєш-не зрозумієш! Він завжди говорив, що все пізнається в порівнянні, і в порівнянні з чимось – ти завжди залишаєшся щасливою людиною! З ним я стала класніше в сто раз, впевненіше, хоч він часто критикував мої роботи, даючи при цьому дуже корисні поради, тому що він був супер профі і я завжди цим захоплююся, – написала телеведуча.

Даша Ши підкреслила, що їй з Білоусовим “пощастило так сильно любити один одного”, що це неможливо описати словами – “тільки писками і звуками”.

https://www.instagram.com/p/B8mEtAEnATd/?utm_source=ig_embed

Він така світла людина, що мені цього ще вчитися і вчитися. Я все робила для нього, не тому що так треба, а тому що це так наповнювало мене! Я зробила все, що змогла, підтримувала і віддавала всі свої сили до останнього! Сьогодні мій Васильчик покинув своє фізичне тіло, а душа залишилася зі мною, звичайно ж!, – додала телеведуча.

Деякий час назад Василь Білоусов вже лікував онкологічне захворювання – йому діагностували рак кісткового мозку, після чого чоловік переніс хімотерапіі з підтримкою власними столовими клітинами. У серпні 2019 року стало відомо, що рак повернувся. Даша Ши весь час була поруч з коханим, збираючи кошти на лікування Білоусова. Ще три дні тому телеведуча публікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому просила помолитися за його здоров’я. Однак врятувати чоловіка не вдалося.

Читайте також  Моторошна трагедія: на Рівненщині загадково загинули 15-річна дівчина та 20-річний хлопець, перші деталі

Даша Ши стала відома завдяки програмі “Дурнєв +1”. Зараз вона – продюсер власних проектів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.