На Прикарпатті начальника відділу поліції затримали на хабарі (фото)

Правоохоронця міста Городенки викрили на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1 400 доларів США.

Журналіст Дорожнього контролю Віталій Мацьоцький на своїй сторінці у Facebook пише, що затриманим на хабарі є заступник начальника поліції м. Городенка.

“З власних джерел мені стало відомо, що заступника начальника поліції м. Городенка Котелко Юрія, було викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1 400 доларів США. Старшого лейтенанта поліції, який на момент затримання виконував обов’язки начальника поліції м. Городенка, було викрито у протиправних діях – вимаганні хабаря, за повернення власникові вилученого, у якості речового доказу у кримінальному провадженні, автомобіля посадовець поліції забажав “винагороду” – 1 400 доларів США. Сам начальник поліції м. Городенка Юрій Микитин перебуває у відпустці. Він колись фігурував в моєму відео про ДТП, в якому він вщент розбив службову автівку. Тоді він був на посаді заступника начальника поліції м. Снятин. Як розповідали очевидці ДТП він нібито перебував в стані алкогольного сп’яніння. Незважаючи на резонансне ДТП він пішов на підвищення і забрав з собою заступником Юрія Котелка”, – пише Віталій Мацьоцький.

Журналіст додає, що з власних джерел йому відомо, що автівку за яку Котелко вимагав хабар, вилучили в якості речового доказу саме в м. Снятин, де теперішній начальник поліції м. Городенка – Юрій Микитин, та його заступник, що погорів на хабарі несли службу, передає “Версії”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.