На одержанні хабара затримано посадовця Івано-Франківської поліції (фото)

Заступника начальника одного з відділень поліції Івано-Франківщини було викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1 400 доларів США. Фігуранта корупційних дій затримано з речовими доказами.


28-річного старшого лейтенанта поліції, який займає посаду заступника начальника одного з районних відділень поліції Івано-Франківської області, було викрито у протиправних діях — вимаганні хабаря. За повернення власникові вилученого, у якості речового доказу у кримінальному провадженні, автомобіля посадовець поліції забажав «винагороду» — 1 400 доларів США.

За цим фактом слідчі ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

 

Оперативники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та Управління Служби безпеки України задокументували факт одержання неправомірної вигоди поліцейським. Його затримали на вході до відділення поліції. При огляді виявлено та вилучено кошти, надані як хабар.

Фігуранта корупційних дій затримано в порядку ст.208 КПК України. Готується оголошення про підозру. Посадовцю поліції загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.