“На все воля Божа”: 19-річний хлопець жорстоко вбив свою рідну матір і сестру. “Тіла сховав у колодязі”

11-го лютого, співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області завершили досудове розслідування вказаного злочину. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Поліцейські зібрали достатньо беззаперечних доказів винуватості 19-річного буковинця у вбивстві своєї матері та рідної сестри, яке він скоїв восени минулого року. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування слідчі з’ясували, що 19-річний житель Кіцманя на ґрунті тривалих неприязних стосунків скоїв умисне вбивство своїх 40-річної матері та 8-річної сестри, завдавши їм чисельних ножових поранень.

На місці вбивства хлопець залишив записку зі словами вибачення перед родичами. У ній він зазначив, що «на все Божа воля».

Попри те, що хлопець намагався уникнути відповідальності за свої дії та переховувався, поліцейські розшукали та затримали його. Відносно підозрюваного проведено стаціонарну судово-психіатричну експертизу. За її результатами встановлено, що на момент скоєння злочину хлопець був осудним і може відповідати за скоєння кримінального правопорушення.

Злочинні дії підозрюваного кваліфіковано за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За такі дії чинним законодавством передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт затверджено прокурором та направлено для розгляду до Кіцманського районного суду Чернівецької області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.