На Прикарпатті ліквідовано нарколабораторію, вилучено 80 кг прекурсорів та 45 кг марихуани, – Нацполіція. ФОТО

В Івано-Франківській області правоохоронці ліквідували нарколабораторію та затримали її організатора.
Про це інформує Цензор.НЕТ з посиланням на Департамент коммуникаци і Національної поліції.

14 лютого на одній з вулиць Івано-Франківська правоохоронці затримали наркоторговця. Під час обшуку його автомобіля було вилучено 350 нарковмісних таблеток “Субітекс” і близько 500 грамів психотропної речовини – амфетаміну.

Під час обшуку, з гаражного приміщення, обладнаного під нарколабораторію, вилучено 80 кг прекурсору “фенілнітропропен”, якого достатньо для виготовлення рівнозначного кількості амфетаміну, близько 45 кілограмів “марихуани”, два пістолети-автомати “Скорпіон”, пістолет Макарова, пістолет “Браунінг”, понад 350 патронів, а також лабораторне обладнання.

В рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення про підозру правопорушника і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує – до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.