Рятували від переохолодження: мати забула 10-місячного хлопчика серед вулиці

У селі Летичівка, що біля Монастирища сталася шокуюча подія. Просто серед вулиці люди знайшли візок із немовлям. Подія сталася серед ночі 6 лютого. Про це пише місцева газета «Алекс Монастирище», повідомляє «Вікка».

Так, місцевий житель їхав зі знайомою з роботи та помітив біля дороги дитячий візок. Коли чоловік підійшов та заглянув у середину, то побачив прикиданого снігом замерзлого малюка. На дитині був лише осінній комбінезон та легенька ковдра. Супутниця чоловіка швидко віднесла дитину до автомобіля та викликала «швидку» й поліцію.

Правоохоронці встановили місце проживання дитини та особу його матері. Вона була п’яною й повідомила, що поверталася від своєї сестри, а дитину просто забула на півдорозі. Малюка госпіталізували до лікарні, де обстежили та повернули горе-матері.

Речниця КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР» Ірина Назарок підтвердила інформацію про подію. 10-місячного хлопчика обстежили медики, він мав невелике переохолодження. Температура тіла становила 36 градусів.

Окрім цього, начальник служби у справах дітей Монастирищенської райдержадміністрації Людмила Редька зазначила, що нині хлопчика повернули мамі. Попередньо за місцем проживання виїжджали служба у справах дітей та педіатр, перевірили умови проживання і безпечність перебування там дитини. Правоохоронці склали на горе-матір адмінпротокол про неналежне виконання батьківських обов’язків і передали до суду, який має його розглянути.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.