“Кричала не своїм голосом.” Мати-сектантка намагалася принести однорічну доньку в жертву. У всіх на очах

Патрульні Одеси змогли врятувати однорічну дівчинку, яку на їх очах спробувала задушити власна мати. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Одеської області на сторінці в соціальній мережі Facebook.


Як розповіли правоохоронці, терміновий виклик надійшов до них від жінки, яка стверджувала, що її донька веде себе неадекватно. В квартирі з молодою жінкою перебувала її однорічна дитина, і бабуся думала, що донька може нашкодити онучці.

За викликом відправився поліцейський патруль, який знаходився неподалік від зазначеної адреси – вулиця Суднобудівна в Приморському районі. Потрапивши в квартиру, поліцейські почули жіночі крики і побачили, що молода мати намагається задушити свою маленьку доньку.

На щастя, правоохоронці встигли вчасно і врятували дитину від загибелі. На місце події викликали швидку допомогу та працівників служби у справах дітей. Матір у неадекватному стані госпіталізували в спецзаклад, а дівчинці більше нічого не загрожує.

«Причина в першу чергу не матуся, а секта, в якій промили мізки так… Якщо знайдете, то врятуєте ще багатьох. Немає диму без вогню», «Проблема в ній! Вона пішла за промиванням мозку! А секту треба знайти і розігнати!!!», – пишуть одесити в соцмережах.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.