“Хотіла вбити і другого”: 18-річна дівчина холоднокровно застрелила інструктора в тирі

Вбивство 64-річного інструктора сталося кілька годин тому в міському тирі Полтави. Тут 18-річна дівчина вбила одного з інструкторів і ледь не розправилася з іншим. Її вчасно зупинили.

Як стало відомо з повідомлення прес-служби ГУ Нацполіціі в регіоні, вбивство сталося в тирі по вулиці Пилипа Орлика. Дівчина не раз приходила в цей тир, хоча сама проживала в Дніпрі.

За фактом умисного вбивства полтавчанина розпочато досудове розслідування. Підозрювана затримана, її дії відповідно до ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України кваліфіковані як умисне вбивство.

Подробиці трагедії повідомило видання “Полтавщина”. Повідомляється, що дівчина зайшла в приміщення і через деякий час сталося вбивство.

Вона зробила два постріли з пістолета Марголіна. Одна з куль потрапила чоловіку в голову.

З’ясувалося, що затримана приїхала до свого хлопця в Полтаву, з ним раніше вона познайомилася через Інтернет. Дівчина прийшла сьогодні, 7 лютого, в тир постріляти, вона трохи повправлялася, а потім відкрила стрілянину по інструктору.

“Хотіла поранити і другого інструктора, але її змогли зупинити і відібрали зброю”, – повідомив глава відділу поліції Сергій Бейгул.

Поки мотиви вбивства не оголошені, дівчину допитує поліція.

“Вона там була не в перший раз, раніше приходила постріляти”, – додав поліцейський Юрій Сулаєв.

У той же час, за інформацією видання, мати дівчини в даний момент знаходиться в психіатричній клініці на лікуванні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.