На Полтавщині у вигрібній ямі виявили тіло молодої харків’янки

Дівчина приїхала з Харкова до своєї тітки у Карлівку. Згодом вона відправилась гостювати до подружки у село, де й виявили її тіло.

У селі Ланна Карлівського району Полтавської області 5 лютого у вигрібній ямі виявили тіло жительки Харкова, 1997 року народження. Як повідомили УНІАН в ГУ ДСНС в Полтавській області, від чергового Карлівського відділу поліції до рятувальників надійшла інформація про те, що у вигрібній ямі поблизу житлового будинку знайдено тіло жінки. Зазначається, що рятувальники дістали тіло з ями. Воно направлене на експертизу для встановлення причини смерті. За інформацією відділу комунікації ГУ Нацполіції в Полтавській області, про зникнення дівчини в поліцію повідомила її родичка, жителька Карлівського району.

За словами керівника відділу комунікації поліції Полтавщини Юрія Сулаєва, померла дівчина народилась у Карлівці, але проживала у Харкові. «Вона приїхала в Карлівку до тітки. Звідти 2 лютого поїхала в гості до подружки в село Ланна. Через те, що тітка не могла довгий час зв’язатись з племінницею, 4 лютого вона повідомила у поліцію про її зникнення. 5 лютого дівчину знайшли в каналізаційній ямі в селі», – розповів він. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію за ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд) КК України. Тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.