Прикарпатських правоохоронців відзначили подяками прем’єр-міністра України (ФОТО)

Керівництво поліції Прикарпаття відзначило кращих правоохоронців.

Під час проведення відеоселекторної наради очільник обласної поліції Володимир Голубош відзначив поліцейських, які проявили особисту ініціативу, самовідданість, наполегливість та високий професіоналізм при виконанні посадових обов’язків.

За вагомий особистий внесок у справу боротьби із злочинністю, здійснення заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян подяками прем’єр- міністра України нагородили працівників управління протидії наркозлочинності та управління «Корпусу оперативно-раптової дії» ГУНП в області Андрія Доколяса та Івана Боднарчука.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та затримання групи осіб, що підозрюються у вчиненні шахрайських дій на території Коломийського району подяками нагороджено: працівників кримінальної поліції Коломийського ВП капітана поліції Івана Голдищука, старшого лейтенанта поліції Романа Міняйлюка, капітана поліції Юрія Пнівчука та капітана поліції Миколу Ребенчука.

За професійну майстерність у виявлені та затримані особи, що займалася збутом наркотичних речовини подяками відзначили працівників роти поліції тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції, сержанта поліції Анатолія Клим’юка та Олександра Човганюка.

Крім того за досягнення вагомих результатів у протидії організованій злочинності та належного документування кримінального провадження за фактом незаконного вирощування наркотичних речовин в особливо великих розмірах організованою злочинною групою подяки отримали заступник начальника та старші слідчі відділу розслідування особливо важливих злочинів СУ ГУНП: підполковник поліції Василь Приймак, майор поліції Іван Кравчук, підполковник поліції Ігор Луканюк та старший лейтенант поліції Євген Олійник.

Володимир Голубош подякою також нагородив інспектора 1категорії відділу «102» УОАЗОР Олександру Артус, за досягнення високих результатів у роботі, за сумлінну працю та значний особистий внесок в діяльність відділу служби «102».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.