Смерть на колії: у поліції Прикарпаття розповіли, що у записнику волинянки, котра загинула під ом

У суботу, 1 лютого у селі Клузів Тисменицького району поїзд збив молоду дівчину.

В обласній поліції розповіли подробиці трагедії, передає Фіртка.

За словами правоохоронців, 19-річна дівчина з Волинської області лягла на залізничне полотно у момент, коли у напрямку Львова рухався поїзд Чернівці-Київ.

На місці події виявили записник загиблої, у якому вона написала, що хоче здійснити самогубство.

“31 січня о 23:30 год надійшло повідомлення про нещасний випадок на залізниці в Угринові. Телефонував машиніст. Він розповів, що дівчина лежала на рейках. Особу встановлено, вже повідомлено рідних. Вона навчалася у Луцькому університеті. В записнику вказала, що їй подобається Франківськ і вона хоче загинути. Знімала кімнату в готелі, там проживала з 21 січня. Попередньо інших травм на тілі не виявлено. Тут вона знайомих не мала. Друзів не мала. Вона подякувала за те, що має таку гарну подругу. Чітких причин у записці не було. Вилучено телефон, який вона придбала два тижні тому. Будемо встановлювати всі причини, зокрема, чи це перший намір щодо суїциду. Кримінальне провадження відкрито за ст.115 ККУ”, – коментує начальник Тисменицького відділу поліції Ігор Влашин.

Останній дзвінок з телефону дівчини був у Луцьк. Вона телефонувала до подруги.

“Вона подякувала за те, що має таку гарну подругу. Чітких причин у записці не було. Вилучено телефон, який вона придбала два тижні тому. Будемо встановлювати всі причини, зокрема, чи це перший намір щодо суїциду. Кримінальне провадження відкрито за ст.115 ККУ”, – каже Ігор Влашин.

Як розповів правоохоронець, у записнику були пісні і на останньому аркуші записка про самогубство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.