“Я всіх молила на колінах йому допомогти”: Чоловік помер у “зламаній” швидкій. На руках у шокованої доньки

“Я всіх молила на колінах йому допомогти”: Чоловік помер у “зламаній” швидкій. На руках у шокованої доньки

Під Житомиром у кареті швидкої допомоги помер чоловік з інфарктом міокарда, якого не встигли довезти до лікарні через аварійний стан машини.

Авто зламалося недалеко від районної лікарні в селі Станишівка. Про це в Facebook-спільноті міста Андрушівка розповіла дочка померлого пацієнта Інна Абраменко Бражевська.
Вона розповіла, що інцидент стався 24 січня. Водій почав ремонтувати машину. Жінка попросила викликати другу “швидку”, але авто потрібно було заправити. Загалом, як розповіла вона, карета простояла на місці близько двох із половиною годин.

Інна також поскаржилася, що всього в невеликій машині їхали, не рахуючи водія, 7 осіб.

“Татові стало погано. У медсестри нічого не було для реанімації, я побігла в лікарню по медичну допомогу. Мені почали задавати купу питань і ніхто не вийшов допомогти! Я сама йому робила штучне дихання, я всіх молила на колінах йому допомогти, але мене ніхто не чув!

Я не можу зрозуміти: в світі залишилися ще люди чи тільки нелюди? До чого світ котиться, якщо людина вмирає біля лікарні, а лікарі не хочуть навіть вийти і спробувати допомогти. У підсумку мій тато помер на моїх руках”, – написала жінка в пості.

Вона заявила, що буде домагатися притягнення до відповідальності головного лікаря закладу. Пізніше в комментарі Абраменко заявила, що в медустанові їй погрожували і намагались “зам’яти” скандал, натякаючи на її стареньку маму.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.