Дощі, мокрий сніг та ожеледиця: погода в Україні на вихідні

У суботу, 1 лютого, в Україні буде хмарно. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На півночі Лівобережжя та в Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, на заході країни 1-6° тепла; вдень 2-7° тепла, на Прикарпатті та у південній частині місцями 8-11°.

У суботу в Київській областібуде невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла. У столиці невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5°.

У неділю та понеділок в Україні буде хмарно з проясненнями. Часом опади переважно у вигляді дощу, лише 3 лютого у більшості північних областей без істотних опадів. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, у західних, південних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат 25-30 м/с. Температура 2 лютого вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, у південній частині до 15° тепла; 3 лютого протягом доби 1-6° тепла, на крайньому півдні країни вдень 6-11°. В Карпатах помірні, місцями значні опади у вигляді мокрого снігу та дощу; температура вночі та вдень близько 0°.

У Київській області 2 лютого часом опади переважно у вигляді дощу, 3 лютого без істотних опадів. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 1-6° тепла (вдень 2 лютого 5-10°).

Тим часом у Києві, 2 лютого часом опади переважно у вигляді дощу, 3 лютого без істотних опадів. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 3-5° тепла (вдень 2 лютого 6-8°).

Читайте також  «Такого нема ніде в світі». Експерт з кібербезпеки пояснив, чим небезпечна «Дія»

Синоптики попереджають, що 1-2 лютого на високогір’ї Закарпатської та у горах Івано-Франківської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.