Мессі оголосив про повернення в збірну Аргентини

П’ятикратний володар Золотого м’яча Ліонель Мессі вирішив повернутися до складу збірної Аргентини. 

156005c5baf40ff51a327f1c34f2975b1471057459

Новину повідомляє «Преса України».

Нападник «Барселони» зізнався, що прислухався до прохань фанатів та тренера збірної Альбіселесте Едгардо Баузы і вирішив відновити виступи на міжнародному рівні.

«Бачу, що у футболі є багато проблем, тому не хочу стати причиною ще однієї», – зазначив Мессі.

У футболці збірної Аргентини Ліонель Мессі зіграв 113 матчів, забив 55 голів. Він є кращим бомбардиром своєї національної команди.

Нагадаємо, що легендарний нападник каталонської «Барселони» та збірної Аргентини оголосив про завершення міжнародної кар’єри. Про те, що він більше не виступатиме за збірну Аргентини 29-річний нападник оголосив після завершення фінального матчу Кубка Америки-2016.

Після цього багато людей намагалися вмовити ео повернутися до складу збірної. Навіть президент Аргентини Маурісіо Макрі особисто зателефонував лідеру «Барселони» Ліонелю Мессі і попросив його залишитися у складі національної збірної з футболу.

Нагадаємо, що каталонський футбольний клуб «Барселона» вважає, що лідер їхньої команди Ліонель Мессі повинен бути звільнений від кримінальної відповідальності. Раніше Ліонель Мессі разом зі своїм батьком були засуджені до 21 місяця в’язниці. Місцевий суд виніс таке рішення щодо Мессі і його батька за ухилення від сплати податків. Своїм рішенням суд також оштрафував футболіста на 2 мільйони євро. Батько зірки світового футболу був оштрафований на півтора мільйона євро. Даний вирок може бути оскаржений у Верховному суді Іспанії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.