52 стилі життя: на Прикарпатті реалізовують міжнародний туристичний проєкт

Сьогодні, 23 січня, в Івано-Франківську відбулась нарада з представниками районів і громад області, присвячена презентації проєкту «52 стилі життя в Карпатах». Співпраця у створенні продуктів автентичних культур праці на Івано-Франківщині».

Метою проєкту є збільшення відвідуваності громад та створення нових можливостей для генерування місцевих доходів шляхом розробки і популяризації унікального туристичного досвіду, побудованого навколо традиційних культур праці та способів життя.

“Ми отримали грантову підтримку на цей проєкт. Його ідея – заохотити туризм, заснований на нашій нематеріальній спадщині. Ми співпрацюватимемо з країнами Карпатського регіону, і придумали ідею про 52 стилі життя для 52 вікендів, які є щороку. Можна сидіти на дивані, а можна відкривати для себе щось особливе”, – розповіла експертка ГО «Туристична асоціація Івано-Франківщини» Лада Маланій.

Із 52 згаданих стилів життя Україна реалізуватиме 13, як і три інші партнерські країни. Наразі фахівці працюють з ОТГ та з активістами, щоб дослідити всю сферу унікального туризму.

Мова йде про 250 тисяч євро для України. Проєкт розраховано на два роки – це і фільми, і реклама, і промоційні ролики та інші види діяльності, спрямовані на популяризацію туризму.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.