Рішення прийнято! У ГПУ виступили з розгромною заявою про катастрофу

Офіс генерального прокурора розпочав досудове розслідування авіакатастрофи літака МАУ, що летів із Тегерана до Києва, за статтею про порушення правил безпеки руху або експлуатації авіасудна.

Джерело: сайт Офісу генпрокурора

Дослівно: “Офіс Генерального прокурора за повідомленнями у ЗМІ розпочав досудове розслідування авіакатастрофи літака компанії “Міжнародні авіалінії України”, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран – Київ.

Метою розслідування є встановлення фактів, що призвели до загибелі, за попередніми даними, 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них були українці.

Відповідні дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей)”.

Деталі: Раніше компанія МАУ повідомила, що буде проведено ретельне розслідування катастрофи з залученням авіаційної влади України, Ірану, представників компанії-виробника Boeing, авіакомпанії, а також Національного бюро розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами в Україні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.