Гуцульський Hobbitvill: У Карпатах будують незвичайне поселення

На гірській поляні будують казкове містечко, яке ви бачили в фільмі Володар перснів.
Але це буде не бутафорське кіношне поселення, а справжнє, реальне, екологічне, сучасне, енергозберігаюче, казкове містечко.

Там будуть стояти будиночки гуцульських хоббітів, пастися овечки і корівки, в потоці плескатиметься струмкова королівська форель, а в вуликах карпатські бджоли чаклуватимуть над чудодійним гірським медом. Про це в мережі повідомив волонтер Андрій Боєчко.

“Таке поселення стало можливим завдяки програмі розвитку Карпат, яку уряд анонсував кілька місяців тому. Саме «зелений туризм» і є тим механізмом, який дозволить повернути в наші гори повноцінне життя! Саме зараз, коли я пишу цей допис, на одній з полонин почалися роботи. Трактори планують дорогу і територію! Вже в травні ми запросимо на відкриття Hobbithills своїх друзів і журналістів! Ви на власні очі побачите, як в Карпатах народиться казка. Всі ми в дитинстві мріяли жити в будиночках на деревах чи під землею, мандрувати печерами та пралісами, спілкуватися з гномами та дикими звірями. Все це стане можливим в травні 2020 року в Карпатах!”,- написав волонтер.

Поки з запланованих 25-30 будиночків почали споруджувати лише 7.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.