Понад 240 поліцейських охоронятимуть спокій прикарпатців під час новорічних свят (ФОТО)

Ситуаційний центр обласного управління поліції розпочав свою роботу.

Поліцейські цілодобово здійснюють моніторинг соціальних мереж, забезпечують охорону публічної безпеки та порядку в місцях проведення масових заходів та проводять профілактичні бесіди із населенням задля недопущення будь-яких правопорушень, пише Фіртка з посиланням на обласне управління поліції.

Зокрема, до охорони публічного порядку в новорічну ніч залучено понад 240 поліцейських. Крім того, до патрулювань залучать працівників Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Управління ДМС в Івано-Франківській області та представників громадських формувань.

 

“Масові заходи заплановані майже у всіх районних центрах області, очікується участь у них близько 11 тисяч громадян. Нагляд за дорожнім рухом на автошляхах області здійснюватимуть 30 груп реагування патрульної поліції. Також буде залучено дві вибухотехнічні групи в складі кінолога”, – коментують правоохоронці.

Поліція Івано-Франківщини закликає громадян бути взаємоввічливими, дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки, правил безпеки дорожнього руху.

Зокрема, у випадках виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загроз безпеці громадян, невідкладно звертатися до поліції за номер «102».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.