Едуард Прощук: міст через річку Чечва відбудований та відкритий

Міст через річку Чечва відбудований та відкритий. Тепер жителі села Довге-Калуське зможуть безпечно й швидко потрапити до районного центру.

Президент Володимир Зеленський, перебуваючи сьогодні на Калущині оглянув виконання робіт разом із головою Івано-Франківської ОДА Денисом Шмигалем, пише Фіртка.

“Кабмін восени скерував фінансування і завдяки злагодженій роботі вдалось відбудувати, повністю зруйнований міст за чотири місяці. Це велика #перемога! Я завжди працюю на результат. Тому впевнений, що у 2020 році спільними зусиллями зможемо відремонтувати важливі об’єкти округу. Адже, вкотре повторю, цей рік в області буде роком мостів та доріг”, – пише у мережі нардеп Едуард Прощук.

Нагадаємо, сьогодні глава держави заслухав звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля про соціально-економічний розвиток регіону за сто днів його роботи.

Крім того, у селі Довге-Калуське Володимир Зеленський взяв участь у відкритті відновленого мостового переходу через річку Чечва.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.