Обличчя 2019 року. Зеленський на обкладинці The Week

На обкладинку популярного журналу також потрапили Трамп, Путін, Сі Цзіньпін, Грета Тунберг, Борис Джонсон і низка американських політиків.
Президент України Володимир Зеленський потрапив на підсумкову обкладинку журналу The Week.

Номер під назвою “Обличчя 2019 року” повинен з’явитися в продажу 27 грудня.

Разом із Зеленським героями року за версією видання також стали президент США Дональд Трамп і його адвокат Рудольф Джуліані, спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, яка оголосила початок формальної процедури імпічменту американському президенту, прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, лідер Китаю Сі Цзіньпін, російський президент Володимир Путін і шведська екоактивістка Грета Тунберг.

На обкладинку The Week також потрапили: генеральний прокурор США Вільям Барр, який засумнівався в розслідуванні спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання Росії в американські президентські вибори 2016 року; сенатор від штату Массачусетс Елізабет Воррен, яка також відзначилася в скандалі про імпічмент Трампу; екс-віце-президент США і чинний американський сенатор Джо Байден, якого вважають головним конкурентом Трампа на майбутніх виборах; гравець баскетбольного клубу Лос-Анджелес Лейкерс Леброн Джеймс, який, на думку уболівальників, став на сторону Китаю в конфлікті НБА з цією країною.

На обкладинці Зеленський і Трамп виривають один в одного ракету з рук. Повідомляється, що це алюзія на скандал з розмовою двох президентів, через яку почався процес з імпічментом американському лідерові.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.