У поліції кажуть, що палій фігури динозавтра у франківському парку готовий відшкодувати збитки

Нещодавно керівництво Івано-Франківського міського парку оприлюднило в мережі світлини підлітків-вандалів, котрі знову пошкодили фігуру динозавра.

Нагадаємо, в ніч на 14 грудня група п’яних молодиків підпалила зуб динозавра.

В адміністрації парку нарікали на бездіяльність поліції, передає Фіртка.

“Поліція приїхала ще до виклику. Осіб встановлено. Інформацію передано у міський відділ. Інформація про бездіяльність поліції – не відповідає дійсності», – зауважив заступник начальника обласного управління патрульної поліції Андрій Киричук.

Але очільниця парку Руслана Василюк зазначила, що має відео з місця події:

«В мене є відео з діями поліції, зловмисників. На відео видно кульок з місця підпалу. Ідентифікували тільки одну особу. Ми пишемо повторні звернення», – зазначила Руслана Василюк.

«Чоловік, який палив хоче відшкодувати завдану шкоду динозавру. Найближчим часом він звернеться до адміністрації парку. По пошкодженню лапи – прямих доказів нема, щоб довести відповідальність. Кадри з відео дуже нечіткі. Як варіант – пропоную дати доступ до камер спостереження в онлайні нашому черговому», – запропонував заступник начальника міського відділу поліції Леонід Гончарук.

До слова, кілька тижнів тому студенти Медичного університету понищили скульптуру — відламали динозавру лапу.

Цікаво, що фігура зроблена з металевих каркасів та штучного каменю. Крім того, біля неї працюють цілодобове освітлення та камери. Виробник відновив конструкцію безкоштовно. Проте попередив, жодна антивандальна конструкція не витримає такого поводження з нею.

Створили скульптуру місцеві підприємці – батько та син з Коломиї. Динозавр дуже схожий до реального. Він став першим мешканцем місцевого “Динопарку”. Його висота – 3 метри. Довжина – 6,5 метрів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.