П’яний водій збив на смерть сина Героя Небесної сотні(ФОТО)

У селі Велика Кам’янка, що в Коломийському районі Івано-Франківської області, п’яний водій на Аudi А6 збив на смерть 23-річного хлопця. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Івано-Франківській області.

Аварія сталася о 23:10 14 грудня. “Встановлено, що 33-річний водій Аudi А6, місцевий житель, скоїв наїзд на 23-річного велосипедиста на неосвітленій ділянці дороги. Від отриманих травм потерпілий, житель села, загинув на місці”, – розповіли правоохоронці.

Поліцейські також встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий.

Водночас стало відомо, що загиблого звати Євген Ткачук, він – син Героя Небесної сотні Ігоря Ткачука, який був убитий на Майдані.

“Ігор Ткачук був убитий на Майдані, бо хотів кращого для своїх трьох дітей!!! А вчора п’янь на смерть збила його старшого сина, 23-річного Євгена!!! Хіба за це його батько загинув? ЯК?! Як за 6 років після Революції Гідності люди досі не почали зміни із себе? Як досі немає належних покарань за водіння п’яним? Чиїми життями ще буде заплачено за це?Та що з нами таке, люди?!” – пише користувач Facenbook Alina Bodnar.

Знайомі загиблого відзначають, що Євген був щирою, доброю і чуйною людиною. А також висловлюють співчуття його матері Марії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.