Чергова трагедія в Снятинському дитячому будинку. З вікна 3-го поверху випала дитина

Нещасний випадок трапився після того, коли 13-річний хлопець залишився без нагляду вихователя. Повідомляється, що дитина, яка має глибокі психічні вади розвитку, пішла до туалету сама, що не мало б бути допущено в закладах такого типу.

1435865538_window_14703818947

Хлопець випав з третього поверху, ― інформує 0342.ua з посиланням на інформація прес-служби ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області.

В результаті удару об землю, він отримав тілесні ушкодження, черепно-мозгову травму і забій головного мозку. Наразі потерпілий знаходиться в реанімації дитячої ОКЛ. Стан його кваліфікують, як важкий.

Працівникам дитячого будинку світить кримінальна відповідальність за неналежний догляд за вихованцями інтернату.

Це вже не перший нещасний випадок за участю вихованців цього закладу. В грудні 2014 року від отриманих опіків загинув 19-річний хлопець, яким також опікувалась ця установа. Дитина, яка мала глибокі психічні вади, також була залишена без нагляду. Тоді вихованці гралися біля сміттєвих баків з сірниками. На одному з них спалахнув одяг. За цим випадком також була порушена кримінальна справа, яка згодом була направлена до суду. Рішення по ній поки немає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.