Жінку викинуло прямо під колеса автобуса: на Тернопільщині смертельна аварія (фото)

На Тернопільщині сталося аварія за участю автомобіля Dacia Logan та рейсового автобуса, в результаті пасажирка легковика вилетіла у вікно, після чого її переїхав автобус. Ще 5 осіб шпиталізовано.

Аварія трапилася 11 грудня близько 12:00 на автодорозі Обхід м.Тернополя. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Тернопільській області.

Між селами Чистилів та Великий Глибочок не розминулися автомобіль Dacia Logan та рейсовий автобус, який курсував за маршрутом Тернопіль-Чистилів. За попередньою інформацією, причина зіткнення – виїзд на смугу зустрічного руху.

В результаті удару шістдесятип’ятирічна жінка, яка сиділа поруч з водієм, вилетіла через переднє скло, а після цього потрапила під переднє колесо автобуса. Вона загинула на місці.

“Одна людина загинула, п’ятеро з травмами потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди”, – йдеться у повідомленні.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група, яка й встановить причину аварії. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.