Підрив відділення Ощадбанку в Києві: поліція затримала підозрюваних

Поліція затримала рано-вранці 1 грудня підозрюваних у пограбуванні та підриві відділення Ощадбанку в Києві.

“Кілька годин тому поліція затримала осіб, що підозрюються у пограбуванні та підриві минулої ночі відділення Ощадбанку”, – написав у фейсбуці голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Він додав, що правоохоронці також вилучили необхідні докази.

https://www.facebook.com/pyshnyy/posts/2731684706890249

У поліції підтвердили інформацію про затримання підозрюваних. Це – 39-річний іноземець і 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків.

Під час обшуків у помешканнях затриманих поліцейські вилучили речові докази – автомобіль, інструменти та частину грошей.

Слідчі розслідують злочин як умисне знищення або пошкодження майна та крадіжку. Затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочинів, готуються матеріали для обрання запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує 10 років ув’язнення.

Що відомо про підрив відділення Ощадбанку
Двоє грабіжників 30 листопада підірвали відділення Ощадбанку на вулиці Ентузіастів у Києві за допомогою газово-повітряної суміші. Зловмисники забрали касети з грошима та втекли на авто.

Вибуховою хвилею уламки віднесло на понад 20 метрів. Скляна вітрина вилетіла назовні, а в самому відділенні впала стеля.

Ціна вкраденого – майже 250 тисяч гривень, ціна зруйнованого – мільйони, повідомив Пишний. Він назвав інцидент “трагедією для Ощаду”, оскільки зловмисники підірвали сучасне відділення банку, на відкриття якого пішли неабиякі зусилля та інвестиції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.