“З оберегами та молитвами”: онкохвора ведуча Алла Мазур розповіла про свій стан

Ведуча Алла Мазур продовжує боротися із онкологічним захворюванням.

Про це вона написала у соціальних мережах.

“Цю чарівну лялечку– передала мені через Солю Вітвицьку Варвара Пилипівна Мацелла. Знана в Україні лялькарка. У свої 90 – вона не втомлюється придумувати ось такі особливі обереги: ляльки – мотанки. Вони є в Музеї іграшок, в Музеї українського народного декоративного мистецтва, в Музеї Гончара. А тепер ось – і в мене. Я зворушена, пані Варваро. А автору сердечок далі – лише 8–м. Віталінка з Малина – теж прислала. Поки на фото) Але вони мене дуже зігріли, Віталінко, дякую! Тепер я вся в оберегах, ангелятках і сердечках. І з твердою вірою: що з такою потужною підтримкою все буде добре. Обов’язково. Спасибі всім величезне!”, – написала ведуча.
“За цю теплу хвилю, що огортає мене весь цей час. За дзвінки, смски і побажання по всіх можливих месенджерах. Від знайомих і незнайомих. За ваші поради і молитви. За ваші історії про боротьбу і перемогу: я ще раз переконуюсь, що онко – хвороба подоланна. Я пам’ятаю про майже гарячу воду з лимоном – натщесерце вранці. І мед з куркумою – увечері, перед сном) В додаток до хімії, що вже почалася.

І постараюсь виконати настанову однієї глядачки. Яка написала: залишаючись в ефірі, ви підтримаєте усіх, хто бореться з онко зараз. Бо доведете: перемогти – можна!”, – наголосила ведуча.

Щиро дякую усім! Тут далі багато букв – але вони від душі❤

Gepostet von Алла Мазур am Montag, 25. November 2019

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.