У Франківську презентували соціальний ролик, щоб привернути увагу до “п’яних” ДТП (ВІДЕО)

В Івано-Франківську презентували соціальний відеоролик «Другого шансу може не бути! Не сідай в нетверезому стані за кермо!», який організувало Головне управління Національної поліції Івано-Франківської області.

Соціальний ролик має на меті звернути увагу громадян до проблеми дорожньо-транспортних пригод, а також аварій, які вчинені водіями у стані сп’яніння, пише Фіртка.

«Поліція хоче звернути увагу громадськості щодо проблеми водіння у тверезому стані. Від початку 2019 на території області 332 ДТП за участю нетверезих водіїв. 20 людей загинуло, 118 травмовано. Винесено більше 3 тисяч протоколів. Найбільш поширені причини: порушення безпечної швидкості, маневрування, дистанції і алкогольне та наркотичне сп’яніння. Ми хочемо показати, що потрібно бути свідомими громадянами. В ролику брали участь люди, які вбачають проблему і хвилюються з цього приводу. Якщо водій керує у тверезому стані автомобілем – адміністративна відповідність у вигляді штрафу», – говорить начальниця сектору комунікації управління поліції в Івано-Франківській області Христина Максимчак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.