Дружина священика звинуватила чоловіка у насильстві

Тернополянка заявила про фізичне та психологічне насильство щодо себе та дітей з боку чоловіка. Він священик у церкві на Тернопільщині.


За словами жінки, благовірний регулярно знущається з неї. Причому робить це на очах у їхніх дітей, повідомляє TV-4. Окрім того, отець нібито грає в азартні ігри, витрачаючи на це чи не всі кошти сім’ї.

“Один з випадків стався вночі. Я не могла себе захистити і дітей. Він набагато більший за мене. Я хотіла покликати на допомогу, а він мене з кімнати не випускав. Брав мене за волосся, бив мене об стіну і питався в дитини, чи любить маму. Той відповідав, що любить. Тоді він брав мене і ще раз об стіну і питав: “А тепер ти далі любиш маму”? Тобто це, на мою думку, знущання з психіки дітей”, – розповідає жінка.

Вона припускає, що така поведінка чоловіка через азартні ігри і борги. Натомість сам священик спростовує звинувачення дружини. Ба більше, винувать її у залежності від азартних ігор.

Із відповідною заявою жінка звернулася до правоохоронців. У поліції підтвердили – про ситуацію знають і займаються цією справою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.