Навіщо рoзстрiляли Майдан: через 6 років влада Зеленського нарешті показала правду. Відео

Через 6 років найжахливішої трагедії в історії України, країна нарешті дізналася правду навіщо розстріляли Майдан.

Родичі убитих людей будуть плакати, але ми вважаємо що країна зобов’язана знати правду. Неможливо йти вперед не знаючи правди і цю правду потрібно визнати.

Снайперський розстріл майдану був придуманий змовниками в підвалі одного з готелів.

Ініціатором розстрілу стали олігарх Порошенко, Яценюк, Турчинов, Аваков, Кличко і 4 поки ще неопознанность іноземця.

Навіщо розстрілювали Майдан?

Після кривавої м’ясорубки 18 лютого Майдан був розколотий. Громадян України накрив страх і на Майдан перестали виходити люди в страху за своє життя.

Лідери Майдану розуміли, що ось-ось настане кінець і в разі якщо Майдан розійдеться режим Януковича посадить їх на довічні терміни. Страх за своє життя спонукав їх на найстрашніший сценарій який тільки можна уявити.

19 лютого Парубій пройшовся по Майдану і доповів керівництву на чолі з Порошенком, що майдан розгромлений. Від сили залишилося 300-400 людей, які готові до опору. У той час на майдані вже не було простих людей. Були тільки учасники сотень і ті хто знаходився на зарплаті у керівництва майдану

У ніч на 20 лютого в підвалі одного з готелів було проведено термінове зібрання. До речі кажучи відео з цього штабу потім було опубліковано в мережі:

https://www.youtube.com/watch?v=jq4VEwT3rm0&feature=emb_logo

Довідка для слідчих! Відео було знято в штабі майдану, де приймалися рішення про снайперський розстріл.

У ніч на 20 лютого було прийнято рішення про розстріл Майдану. Мета цього розстрілу полягала в тому, щоб весь світ був приголомшений і змусити Януковича бігти. За задумом вигодонабувачів майдану, розстріл повинні були показати по всіх телеканалах світу. Ці кадри повинні були бути настільки криваві, щоб Янукович в очах світової спільноти видався найстрашнішим і кривавим злочинцем.

Читайте також  Містика на концерті до Дня Незалежності: під час виступу «Скрябіна» на фан-зону одночасно впали всі дрони (відео)

20 лютого в 6-30 ранку почалася спецоперація під керівництвом Турчинова. Одна з сотень Майдану відкрила вогонь по правоохоронцям з консерваторії, щоб змусити правоохоронців бігти вгору по вулиці Институская. В цей же час було дано наказ захопити готель Україна і завести туди групу снайперів, які весь цей час перебували на Майдані.

В 11 ранку група снайперів була готова почати перекресні вогонь і по протестуючих і по правоохоронцям. Мета цієї групи була спровокувати Беркут на застосування зброї. Ці кадри повинні були відзняти журналісти, які вже зайняли позиції.

Пам’ятайте відому фразу? Ацик потрібно знімати, зараз будуть трупи:

https://www.youtube.com/watch?v=SCk5Hi-Xj5Y&feature=emb_logo

Група невідомих людей вже заздалегідь знала, що зараз будуть трупи. Саме ці кадри через кілька годин показали по всіх телеканалах світу. Саме після цих кадрів біг Янукович і була досягнута головна мета Порошенко і змовників.

«Небесна сотня» була потрібна Порошенко і змовникам, щоб минути довічного ув’язнення. Саме «небесна сотня» допомогла Порошенко потрапити не в тюрму, а в крісло Президента. Наступні 5 років правління режиму знаменують ріки крові по всій країні. Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати всю правду!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.