“Мама збирала мізки синочка по дорозі”: на Хмельниччині трагічно загинув 6-річний хлопчик (ВІДЕО)

“Мама збирала мізки синочка по дорозі”: на Хмельниччині трагічно загинув 6-річний хлопчик

У Хмельницькій області жахливою смертю загинула 6-річна дитина. Трагедія сталася у селі Жилинці Шепетівського району.

Про це повідомляє Вголос.

Маленький Дмитро вийшов зі шкільного автобуса та чимдуж побіг на зустріч батькам, які щодня чекали на повернення свого маленького сина. Однак, обійняти своїх маму і тата хлопчик так і не зміг.

Трактор наїхав на 6-річного хлопчика, який саме повертався зі школи додому. Дитина померла на місці. Усе це сталося неподалік зупинки, де шкільний автобус ще кілька хвилин тому висаджував учнів.

Свідками страшної загибелі хлопчика стали його батьки, які чекали сина по інший бік дороги. Величезна машина не залишила маленькій дитині жодних шансів на життя.

“Він виходить з автобуса, а там їде трактор. Він тако стає, щоб його пропустити. А потім він став трошки, а потім Діма перебігає і він бистро поїхав”, – згадує старший брат загиблого хлопчика, який став свідком трагедії.

Мати Дмитрика у цей момент стояла на іншому боці дороги. Коли усе трапилося, вона намагалася допомогти синові, але дитина не вижила.

Батьки загиблого хлопчика винуватять в трагедії не лише тракториста, але й водія шкільного автобуса. Директор школи, де навчався хлопчик, каже, що учнів щодня розвозить автобус, дітей супроводить вихователь і саме вона відповідає за їхню безпеку.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.