Нікому не буде щастя: Мольфар ошелешив українців прогнозом про продаж землі. Зникнуть!

Відомий карпатський мольфар зробив важливе попередження про продаж землі в Україні

Дозвіл на продаж землі в Україні жодним негативним чином не вплине на країну і громадян нашої держави. Про це розповів відомий карпатський мольфар Михайло Тодоров.

На питання: “Що буде з Україною в разі скасування мораторію на продаж землі”, екстрасенс відповів лаконічно.

“Нічого не буде. Хто говорить, що в Україні злетяться іноземці, щоб скупити чорнозем, – несповна розуму!” – сказав Тодоров.

При цьому, говорить знахар, той, хто купить землю, ким би він не був – іноземцем або українцем – “не буде щасливий і багатий”.

Нагадаємо, українців приголомшили прогнозом щодо нового потужного землетрусу, який за прогнозами сейсмологів може відбутися найближчим часом і зачепити Закарпаття.
Один з найвідоміших карпатських мольфарів Михайло Тодорів прокоментував цю подію і розповів про невтішні події, які очікують Україну.

За його твердженням, Україну спіткає велике лихо, а землетрус, про який зараз попереджають фахівці, є тільки попередженням невідворотних і страшних подій, які очікують країну.

“Велика біда прийде до нас. Природа втомилася від того, що ми з нею робимо. Якщо невчасно схаменутися, то буде погано всім. Землетрус може бути тільки попередженням. Це буде скоро, але не зараз”, – сказав відомий знахар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.