В Івано-Франківську через льодовий каток перекриють заїзд до Ратуші

Поки в центрі Івано-Франківська функціонуватиме льодовий каток заїзд на площу Ринок перекриють.

Сьогодні начальник Управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк розповів Фіртці, чому виникла необхідність перекриття заїзду та як планують його обмежити.

За його словами, з обох боків ратуші уже розміщені стовпці, які обмежують рух автівок. Проте у зв’язку з тим, що підприємці незадоволені таким обмеженням, бо не мають доступу до своїх ділянок, стовпці часто зривають та ламають.

«Їх ламають, зрізають і така ситуація повторюється щоразу. Навіть коли підприємець відновлює стовпець, все одно через день-два їх знову ліквідовують. І машини постійно заїжджають до ратуші», – пояснив Андрій Гіглюк.

Сьогодні на площу Ринок почнуть завозити обладнання для облаштування катка. Нагадаємо, міський голова доручив обмежити в’їзд транспорту на територію площі Ринок, щоб не понищити дороге обладнання.

Для обмеження проїзду зі сторони ратуші до ресторану «Франко» змонтують бетонні блоки, щоб унеможливити доїзд до даної ділянки. Там буде пішохідна зона, розмістять будиночки, які обслуговуватимуть роботу «Льодової арени», а також займатимуться комерцією.

Крім цього, планують обмежити рух з боку піцерії «Піца плюс» на перехресті з аптекою «Здорова родина». Тут залишать відкритим лише під’їзд зі сторони ресторану «Легенда-Центр», оскільки поруч є житлові будинки, готель, тому хоча б аварійний заїзд там повинен бути.

Контролюватимуть ці процеси працівники «Муніципальної варти».

Про закритий заїзд у зв’язку з дільністю «Льодової арени» людей попереджуватиме оператор.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.