Терміново! Конфлікту буде покладено край: Зeлeнcький їдe в Кpeмль. У Путiнa зpoбили зaяву

Приїзд українського президента може все змінити

На сьогоднішній день практично кожен знає про конфлікт між Україною і Росією.

Тому, країни не тільки ділять державні кордони, а й стали розділяти державні свята, наприклад День Захисника (в Росії – 23 лютого, в Україні – 14 жовтня). Однак, в майбутньому році Кремль збирається піти на поступки і разом з українцями відсвяткувати ювілей перемоги у Другій світовій війні.

Зовсім недавно в українських ЗМІ заговорили про те, що Російська федерація має намір відправити президентові України Володимиру Зеленському запрошення на торжество в честь 75 років з перемоги в Великій Вітчизняній війні, яке пройде як завжди 9 травня в 2020 році. Кремлівським журналістам про таку новину розповіла права рука Володимира Путіна Юрій Ушаков.

Помічник президента розповів, що на святкування запросять не лише Україна, на участь в даному заході вже дали згоду 17 світових лідерів: французький президент Еммануель Макрон, індійський прем’єр-міністр Нарендра Моді і інші. У цю знаменну дату в російську столицю намір приїхати лідери наступних країн: Монголія, Куба, Чехія, Венесуела, Молдова, Сербія і Білорусь.

Ушаков заявив, що українському президенту Кремль направить запрошення незабаром.

Нагадаємо, що останній глава СРСР Михайло Горбачов знаходиться на волосині від смерті. Стали відомі шокірущіе факти про нинішній стан політика. Детальніше читайте на акцентом.

На нашому порталі розповіли про трагічну смерть 35-річного футболіста. Він грав за в складі багатьох клубів і збірні. За інформацією американських ЗМІ, молодий чоловік помер від серцевого нападу. На поле він завжди був на позиції півзахисника і провів 8 ігрових сезонів, в яких відіграв 138 футбольних матчів і забив 15 голів за весь час.

Читайте також  “За десять років мене ніхто й не запитав про візу”: 82-річна українка відкрила бізнес після 10 років нeлeгaльнoго жuття в Америці

Нещодавно були знайдені таємні записи принцеси Діани. Дослідники думають, що вона передбачила свою сміти і назвала вбивцю. Про це повідомляє Акценти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.