“Спалахне глобальний конфлікт”: Біблійне пророцтво про наше майбутнє налякало людство. Гроші перестануть бути потрібними

Розшифровано чергове Біблійне пророцтво про важкі часи, які незабаром запанують на Землі

Вчені, працюючи з дуже старими біблійними тестами, за їхнім твердженням, знайшли давнє пророцтво, яке пророкує кінець світу. Вони вважають, що певне трактування знайдених ними записів говорить про те, що прихід Апокаліпсису буде дуже важким і несподіваним.

Так, дослідник Біблії зі Сполучених Штатів Пол Макгуайр заявив, що незабаром почнеться Третя світова війна, яка покладе край людської цивілізації.

Американець стверджує, що його прогноз заснований на відомостях, які містяться в Святому Письмі. Макгуайр вважає, що новий глобальний конфлікт спалахне несподівано для людей. Зі слів дослідника випливає, що після війни відбудеться друге пришестя Ісуса Христа.

Нагадаємо, що одна з найбільш шанованих ясновидців в світі Ванга передбачила глобальні проблеми для світу в 2020 році.

У 2020 році може статися щось, що стане спусковим гачком для глобальної події, передбаченої Вангою. Вона говорила, що настане момент, коли гроші перестануть бути потрібними.

Очевидно, як вважають експерти, які розшифрували передбачення Ванги, вона говорила про те, що паперові гроші підуть на другий план. Можливо, це станеться через фінансову кризу, це трапиться нескоро, але поштовх цій події буде дано в 2020 році.

За прогнозами ясновидиці для Європи основною проблемою стануть релігійні розбіжності, що не вщухнуть і після 2020 року. А саме релігійні баталії покладуть початок чогось дуже страшного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.