Його знали і любили всі: пішов з життя актор серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів»

Артист помер у віці 48 років. Як стало відомо, Віталій Жигалін довго хворів. Скорботну новина про його відхід повідомили на сайті театру, в якому він служив багато років.

Віталій Жигалин з 1995 року служив в Самарському академічному театрі імені Горького, а також вів викладацьку діяльність. Колеги згадують про нього, як про талановитого актора. Що саме стало причиною його раптової смерті, не повідомляється.

Результат пошуку зображень за запитом "Віталій Жигалин"
«На сцені нашого театру Віталій Іванович прослужив майже 25 років, створивши величезну кількість багатогранних і яскравих образів. Він запам’ятається як імпульсивний і харизматичний актор, який володів сильною творчої енергетикою, як люблячий батько, уважний педагог і людина з сильним, вольовим характером. Віталій Іванович був безстрашним і рішучим артистом, завжди відстоював свою думку і унікальну позицію на сцені», – йдеться в некролозі театру.

Вершина кінотворчості Жигалина припала на 90-ті роки. Артист з’явився в картинах «Вулиці розбитих ліхтарів», «Морські дияволи», «Ментовські війни», «Таємниці слідства», «Внутрішнє розслідування». Загалом, він знявся в 19 відомих кінострічках.

У Віталія залишилася дружина Олена. Вона працювала освітлювачем в електроцеху разом з ним в театрі. Подейкували, що дружина врівноважувала Віталія своїм м’яким характером.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.