Намагався зґвалтувати, зламав ребра і задушив: страшні деталі вбивства 14-річної одеситки

В Одесі попрощалися зі школяркою Дариною Дробот. Жахливе вбивство 14 річної дівчини скоїв 15-річний Кирило О. Хлопець навчався з жертвою в одній школі №71, був старший за неї на рік, вони дружили вже два роки.

Раніше Кирила вже судили за пограбування. Сама загибла мріяла стати моделлю, а в школі її вважали лідеркою. Детальніше в матеріалі OBOZREVATEL.

Мріяла стати моделлю
В одеській школі №71, яку відвідувала Дробот, ніхто не може отямитися. “Розумієте, це настільки для нас несподівано, що весь колектив у шоці. Дарина навчалася в нас з першого класу, була хорошою ученицею, допомагала в усьому. Вона така природжена лідерка. У нас ні до неї, ні до батьків її ніколи не було жодних претензій”, – сказали OBOZREVATEL у адміністрації навчального закладу.

Як розповіла одна з однокласниць дівчинки, та завжди виділялася в класі. “Вона хотіла стати моделлю, робила фотосесії й ходила до модельної школи. Дарина мала трохи старший вигляд, була високою, багато хлопців на неї звертали увагу”, – поділилася знайома.

У соціальних мережах школярка публікувала свої фотографії і навіть представлялася моделлю.

Того дня, 2 листопада, Дарина поїхала з друзями за місто відпочити. Хоча мама відмовляла доньку, але та не послухалася й навіть посварилася з рідними. Під час відпочинку, дівчина відійшла з Кирилом від компанії і зникла. Друзі так і не дочекалися їх і поїхали додому. Тільки ввечері, коли дочка не повернулася, мама забила тривогу й повідомила в поліцію.

Втікав із дому через проблеми з вітчимом?
Вбивцею дівчини виявився її знайомий Кирило О., з яким, за словами товаришів, вони дружили вже два роки. Він навчався у 9 класі цієї ж школи, а потім пішов у ПТУ. Як розповіла інша подруга, Дарина дружила з хлопцем давно, і він ставився до неї добре. Ніхто за ним не помічав жорстокості.

Читайте також  В Івано-Франківську розшукують жінку, котра вдень обкрадає багатоповерхівки (фото+відео)

“Ніхто не міг подумати, що він на таке здатний. Знали, що він може побитися, знали, що влітку він був два місяці під домашнім арештом. Але до дівчат він ставився добре”, – стверджує вона.

Знайомі повідомляють, що у Кирила нібито були проблемні стосунки з вітчимом і з рідним батьком, і коли ті з’являлися вдома, то тікав на вулицю.

У Кирила є молодший брат, йому 9 років. Обох виховує мама і вітчим. Мама –майстриня нігтьового манікюру. Вітчим захоплюється мотоциклами, перебуває в одному з байкерських клубів Одеси.

З огляду на сторінку матері в Instagram, сім’я живе в достатку. Тут багато світлин родини в клубах, кафе, ресторанах, в гостях у бабусі. Катаються на байках, їздять на відпочинок. Щоправда, на цих фото частіше присутній молодший брат, Кирило – значно рідше. Мама весь час підкреслює, як вона любить своїх синів і пишається ними.

Правоохоронці показали закривавлений білий светр хлопця, в якому той скоїв злочин – точнісінько в такому ж він був на відео. Також у поліції Кирило був у куртці з коричневим оздобленням – в ній його можна побачити на багатьох знімках.

Відбирав годинник і смартфон, потім продавав у ломбарді
Як розповіли в поліції, підозрюваного раніше судили за пограбування.

Ще 15 квітня цього року правоохоронці розшукували Кирила, який втік із дому. А коли його знайшли, то свій вчинок він пояснив тим, що посварився з батьками. Під час втечі він гуляв вулицями і ночував у під’їздах будинків. Зазначається, що тоді протиправних дій він не вчиняв. Однак вже влітку хлопець двічі був викритий у крадіжці, за що отримав вирок.

Читайте також  Карантин в Україні продовжили до кінця червня

Він примудрився за один день зробити два злочини. Спочатку відібрав у неповнолітнього годинник Skmei вартістю 2200 грн. Потерпілий виявився сином чиновниці Суворовської райадміністрації Одеси. А дещо пізніше на подвір’ї школи №73 відібрав у хлопчика телефон Samsung Galaxу J2, який продав у ломбард за 2000 грн.

Прокурор наполягав на тому, щоб взяти Кирила під варту, але суд не погодився. У матеріалах справи йдеться, що мама малолітнього злочинця на суді обіцяла, що її син виправиться. Вона розповідала, що виховувала його з вітчимом у матеріальному достатку, але той має норовливий характер, тікав із дому, не відвідував школу, тому перебуває на обліку в ювенальних органах.

Хоча мама притягувалася до адмінвідповідальності за погане виховання сина з 2017 року. Її звинувачували в тому, що Кирило не вчиться, втікає з дому. Але на суди вона не приходила, а справи закривалися.

Зламав ребра й задушив
Дарину Кирило вбив особливо жорстоко. Він намагався її зґвалтувати, а коли не вдалося – почав її бити. У дівчини були зламані ребра, а причиною смерті стала асфіксія. Також у неї виявили множинні синці на голові й зламану під’язикову кістку.

Вбивця забрав у жертви смартфон й із закривавленим ґаджетом прийшов до друзів. Там його відмили і продали, а на виручені кошти купили наркотики. У стані наркотичного сп’яніння його й застали поліцейські, кілька годин він не розумів, що відбувається.

У вівторок, 5 листопада, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права на внесення застави.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.