В поліції розповіли жахливі подробиці її смерті

У неділю вранці тіло школярки з ознаками насильницької смерті знайшли у лісосмузі. Днем раніше вона пішла гуляти з друзями. Ті розповіли, що разом відпочивали за містом. Потім дівчинка разом з 15-річним хлопцем з їхньої ж компанії пішла на прогулянку і не повернулася. Хлопця швидко знайшли – він переховувався у знайомих. На одязі 9-класника були сліди крові, сам він – у наркотичному сп’янінні. Одразу зізнався у вбивстві. Розповів, що намагався схилити дівчину до інтимних стосунків, а коли вона відмовилася – розлютився і вбив.

Сьогодні у рідному

На Одещині прощатимуться із 14-річною дівчинкою, яку вбив школяр у лісосмузі
містечку на Одещині прощаються з 14-річною Дариною, тіло якої знайшли у неділю у лісосмузі, йдеться в ТСН.12.00.

Напередодні за підозрою у її вбивстві затримали 9 класника. Тіло дівчинки знайшли після ночі пошуків. Підлітки, з якими Даринка  гуляла напередодні в лісі, розповіли –  вона залишила компанію й пішла з хлопцем. Спершу його шукали як свідка, та затримали як підозрюваного.Школяр зізнався у вбивстві дівчини, бо та відмовила йому в інтимних стосунках
Парубок зізнався, що побив подружку, а потім задушив, бо

Школяр вбив дівчину через відмову в інтимі
та відмовилася від інтиму. «Він озвірів і почав наносити велику кількість ударів по її обличчю, коли вона впала він продовжив наносити удари ногами. Дівчинка була ще жива, коли він розпочав її душити і саме смерть настала від механічної асфіксія», – розповідає начальник ГУНП в Одеській області.

У свої п’ятнадцять хлопець був вже двічі засуджений за пограбування. Грабунком, припускають в поліції, добував гроші на наркотики. Власне, й під час затримання він був під їхньою дією, аби придбати дозу, здав телефон убитої дівчинки до ломбарду.

Читайте також  В поліції розповіли подробиці смертельної аварії на Рожнятівщині (ФОТО)

Підлітку загрожує до 15 років в’язниці. Найближчим часом йому оголосять про підозру, тоді оберуть запобіжний захід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.