Так все-таки вагітна? Віра Брежнєва зробила офіційну заяву

У Мережі знову поширюються чутки про вагітність Віри Брежнєвої. Шанувальники розгледіли у співачки кругленький живіт, який та нібито старанно ховає. Офіційна представниця артистки прокоментувала ці дані.

На своїй сторінці в соціальній мережі “Інстаграм” Віра Брежнєва публікує фотографії, на яких демонструє ідеальну фігуру, але, судячи з коментарів, фанати впевнені, що співачка чекає дитину. Вона нібито спеціально обробляє знімки так, щоб не був помітний зростаючий живіт. Шанувальники стверджують, що в роликах з виступів артистки видно зміни у фігурі.

Багатьох бентежить та обставина, що в проміжках між концертами зірка одягає вільні спортивні костюми. Вніс сум’яття і її чоловік Костянтин Меладзе. Він виклав фотографію, на якій Віра Брежнєва відображена в піджаку, підозріло виступаючому в районі живота.

 

Щоб прояснити ситуацію, репортери зв’язалися з офіційною представницею співачки Анастасією Драпеко.

“Таких новин повно протягом останніх п’яти років, напевно. Це просто чергова хвиля. Коли це трапиться, ми вирішимо, як вам про це повідомити. Обіцяю вам! А поки ніяких подібних повідомлень у мене немає і підтверджень теж”.

Що стосується знімків і відео співачки з нібито округлим животом, то Драпеко нагадала:

“Фотографії іноді навіть спеціально підмальовують в таких випадках. У мене і таке бувало”.

РЕКЛАМА: