Відійшов у вічність відомий прикарпатський педагог

Із сумом повідомляємо, що пішов з життя Козак Михайло Павлович, колишній директор Надвірнянської школи N3.

Майже за чверть століття, з 1986 по 2010 роки Михайло Павлович, на посаді директора, віддано зберігав і розвивав традиції нашої школи, передавав свій досвід колегам-педагогам і дуже любив дітей.

«ПОДІЛЯЄМО БІЛЬ ТА ГОРЕ РІДНИХ. ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ!», – ЙДЕТЬСЯ У ПОВІДОМЛЕННІ.

Михайло Павлович вирізнявся мудрістю, виваженістю та порядністю, був високоосвіченою інтелігентною щирою людиною, талановитим керівником і педагогом, який користувався високим авторитетом і повагою. Організаторські здібності, відданість справі втілились у вагомих здобутках одного з найбільших навчальних закладів нашого краю.

“МИ ЗАВЖДИ БУДЕМО ПАМ’ЯТАТИ МИХАЙЛА ПАВЛОВИЧА ЯК ЧУЙНУ І ДОБРОЗИЧЛИВУ ЛЮДИНУ, ЯКА ПІКЛУВАЛАСЯ ПРО СВОЮ ШКОЛУ, ВІДДАНО І ЧЕСНО СЛУЖИЛА СПРАВІ ВИХОВАННЮ МАЙБУТНІХ ПОКОЛІНЬ. В.О.МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТАРАС ПЕКАРСЬКИЙ, ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ, ДЕПУТАТИ ТА КОЛЕКТИВ НАДВІРНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИСЛОВЛЮЮТЬ СВОЇ ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ З ПРИВОДУ ВЕЛИКОЇ ВТРАТИ – СМЕРТІ ЛЮБЛЯЧОГО ЧОЛОВІКА, БАТЬКА І ДІДУСЯ МИХАЙЛА ПАВЛОВИЧА. СУМУЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО РІДНИХ У ВАЖКУ ГОДИНУ СКОРБОТИ. НЕХАЙ ОПІКА ВСЕВИШНЬОГО ПОЛЕГШИТЬ ГІРКОТУ ВТРАТИ НАЙДОРОЖЧОЇ ДЛЯ ВАС ЛЮДИНИ, А НАШІ МОЛИТВИ ТА ЩИРІ СПІВЧУТТЯ ПОЛЕГШАТЬ РОДИННЕ ГОРЕ”, – З ЖАЛЕМ ПОВІДОМЛЯЮТЬ У НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА.

Світла пам’ять про Михайла Павловича назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять!

РЕКЛАМА:

Джерело.